OVER ONS


Welkom bij Comfortis. Ontwerpers, bedenkers en makers van ambachtelijk vervaardigde scheepsmatrassen, -lattenbodems en -kussens voor uw schip of jacht door de gehele Benelux.

U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0) 514 681 317
of door hieronder te klikken.
info@comfortis.nl

De mensen achter Comfortis ®  zijn stuk voor stuk vaklieden. Werken met de beste materialen en hebben oog voor ieder detail. Weten alles van schepen en hoe het werkt aan boord. Wij kennen de eisen van het scheepsleven als geen ander en u hoeft ons dan ook vrij weinig uit te leggen. Omdat ieder schip anders is en elke klant zo zijn eigen wensen heeft, zijn wij gewend om in oplossingen te denken. Maar ook dan doen wij geen enkele concessie aan functionaliteit en kwaliteit. In ons atelier in het zuidfriese Lemmer wordt alles vervolgens op maat en met de hand vervaardigd. U kunt er dus altijd komen kijken hoe ver we met uw project zijn. Alleen zo krijgt uw schip het totaalcomfort dat u graag wilt. Vakwerk met het signatuur van Comfortis ® .

BEZOEK ONZE SHOWROOM, KOM PROEFLIGGEN EN LAAT U UITGEBREID VOORLICHTEN. MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

Share by: