ONZE WERKWIJZE


Welkom bij Comfortis. Ontwerpers, bedenkers en makers van ambachtelijk vervaardigde scheepsmatrassen, -lattenbodems en -kussens voor uw schip of jacht door de gehele Benelux.

U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0) 514 681 317
of door hieronder te klikken.

Bij Comfortis®  denken wij voortdurend in oplossingen en mogelijkheden qua design, kwaliteit en prijs. Geen enkel schip is immers hetzelfde. Nadat u uw wensen per mail, of telefonisch aan ons kenbaar heeft gemaakt, volgt eventueel nog een bezoek aan onze showroom of geven wij u direct een heldere prijsindicatie. Als u zich hierin kunt vinden, kan het meestal niet anders dan dat wij u op de locatie van uw schip bezoeken voor een try-out, waarbij u kunt proefzitten en wij de mallen inmeten. Afhankelijk van de situatie en de beschikbare ruimte aan boord krijgt u van ons een deskundig advies op maat. Vervolgens ontvangt u de definitieve opdrachtbevestiging en gaan we voor u aan de slag. Zodra wij gereed zijn, maken we een afspraak om uw op maat vervaardigde matrassen, lattenbodems of bootkussens persoonlijk bij u aan boord te komen afleveren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM, KOM PROEFLIGGEN EN LAAT U UITGEBREID VOORLICHTEN. MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

Share by: