SLAT BASES


Welkom bij Comfortis. Ontwerpers, bedenkers en makers van ambachtelijk vervaardigde scheepsmatrassen, -lattenbodems en -kussens voor uw schip of jacht door de gehele Benelux.

U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0) 514 681 317
of door hieronder te klikken.
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier

  Knop

De echte fijnslaper kiest aan boord voor Comfortis © lattenbodems als basis slaapsysteem. Vervaardigd van gebogen en gelamineerd beukenhout is het de ultieme oplossing voor een optimale luchtcirculatie in de wat beperktere ruimte van een slaapcabine. Het voorkomt ongezonde condens-, koude- en schimmelvorming en beschermt uw matras. En met het eenvoudig oprolbare Click&Roll systeem is de bergruimte onder uw bed binnen enkele seconden bereikbaar. Comfortis © lattenbodems worden ambachtelijk en volledig op maat gemaakt. In een handmatig of elektrisch verstelbare uitvoering. Onze revolutionaire en gepatenteerde technologie maakt dat uw bedbodem in zones volledig is in te stellen in de positie die u persoonlijk het meest comfortabel vindt. Eventueel met handverstelbaar hoofd- en/of voeteneinde.

BEZOEK ONZE SHOWROOM, KOM PROEFLIGGEN EN LAAT U UITGEBREID VOORLICHTEN. MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.
Indien u meer inhoudelijke informatie wenst over onze handvervaardigde en gepatenteerde lattenbodems kunt u op onderstaande link klikken. Er opent zich dan een pdf-bestand dat u kunt downloaden. Comfortis lattenbodems.pdf
Share by: